Van haring naar cupcake

Het is Aswoensdag geweest. De carnavalsvierder heeft een askruisje gehaald en z’n harinkje verorberd. We gaan de vastentijd in. Veertig dagen van bezinning op weg naar Pasen. Dé paastrend van 2014 is de cupcake zo wordt wel beweerd. In de vakantiemarkt gaan we de lastminuteperiode in voor het boeken van een paasvakantie.  Het is in 2014 laat Pasen en het valt daarom voor een groot aantal scholen samen met de meivakantie.  Extra mogelijkheden dus om ergens in een leuk vakantiehuisje die paaseitjes van een trendy cupcake-je te peuzelen.

40 LastMinute-Dagen

Bij OUT! Vakantiehuizen gaan we daarom de 40-lastminutedagen voor Pasen in,  met een ongekend aantal spectaculaire aanbiedingen en voordelige tips voor Pasen en de meivakantie.  De aanbiedingen op onze vakantiehuizen hebben we in een aantal shortlists samengevat:

voordelige vakantiehuizen met Pasen;

voordelige vakantiehuizen in de meivakantie;

meivakantie-tips rondom enkele bijzondere vakantiewoningen van OUT!;

4 spectaculaire aanbiedingen voor met name de Vlaamse vakantieganger op vakantiehuizen in het klassieke Holland; op vakantiehuizen nabij Futuroscope in Frankrijk;  op een luxe vakantie in een villa in Toscane Italie en op de vakantiewoningen op een normaal gesproken bijna onbetaalbaar vakantiepark op Corsica Frankrijk.

Meivakantie steeds vaker hoofdvakantie

Naast de opkomst van de cupcake zien we de meivakantie sowieso een steeds belangrijkere vakantieperiode  worden. Meer en meer wordt het vanwege de tweeweekse schoolvakanties zelfs de hoofdvakantie. Met name vakantiehuizen in met ‘meivakantie’ onbekende  buitenlanden, kunnen zeer voordelig worden gehuurd. In mei zijn bovendien kosten van ferries en vluchten vaak nog lager en vermijd je de hoogseizoendrukte op de weg, bij wachtrijen voor attracties enz.

Weer van invloed op voorjaarsvakantie

En hoe anders ontwikkelt het voorjaar zich in 2014 ten opzichte van vorig jaar. De natuur staat vroeg in bloei en als het zo zacht blijft als het de hele winter al is geweest, is de late Pasen van 2014 ook voor het boeken van een vakantiehuis-dichtbij plotseling een échte vakantieperiode.  Je bent niet nog wat onwennig van huis in een koude, kale, donkere periode maar in een tijd dat het vakantieseizoen 2014 overduidelijk  is begonnen:  de dagen zijn merkbaar langer, de natuur wordt zichtbaar groen en je voelt  direct de kracht van het doorbrekende zonlicht. De weergoden lijken OUT! Vakantiehuizen in het jaar van haar 15-jarig jubileum goed gezind.

Op bijna alle vakantiehuizen jubileumkorting

Want dat zouden we bijna vergeten:  los van de genoemde aanbiedingen op onze vakantiehuizen met Pasen en in de meivakantie, biedt OUT! Vakantiehuizen haar gasten op bijna alle vakantiewoningen op OutVakantiehuizen.nl jubileumkorting. Voor onze vaste gasten loopt die korting zelfs behoorlijk op, ook omdat de korting wordt verstrekt op deelnemende vakantiehuisjes met bijvoorbeeld een algemene lastminute-aanbieding of een voorjaarsaanbieding.

OUT! staat voor u klaar

OUT! Vakantiehuizen is u de komende weken daarom graag behulpzaam bij het boeken van uw lastminute, paas-/meivakantie. Als u er op OutVakantiehuizen.nl niet uitkomt, staat één van onze vakantiehuisselecteurs u graag telefonisch te woord of helpen wij u via de mail of de chat.  Ondertussen onderhouden wij onze shortlist met het laatste  ‘vroegboekvoordeel’ op de vakantiehuizen in het hoogseizoen. Met behulp van die lijst boekt u het vakantiehuis van uw eerste voorkeur tegen een zo scherp mogelijke prijs. Een extra leuke bezigheid voor als er dit voorjaar even geen vakantie in zit!

 

 

Plaats een reactie